0 minuter lästid

Med jämna mellanrum hamnar jag i en period då jag inte känner för att spela något av de hundratals titlar jag har i min fysiska såväl som digitala spelhylla. Det kan då bero på att jag helt enkelt inte är på rätt humör för de spelen jag har igång för tillfället. Nu har jag hamnat i en sådan sinnesstämning igen, fast av en helt annat anledning. Jag känner nämligen inget som helst sug att köra igång ett spel som kommer vara bättre på alla sätt och vis om bara några dagar när de nya konsolerna kommer ut.

Jag bestämde mig till och med för att spela det kommande Assassin’s Creed Valhalla på Xbox Series X istället för att spendera mina första nio dagar med spelet på Playstation 4, något som var planen från början. För ett tag sedan bestämde jag mig för att starta igång Days Gone, men när jag nu vet att spelet kommer se mycket bättre ut på Playstation 5 har jag ingen lust att gå tillbaka till det förrän den 19 november. Istället sitter jag nu här och letar efter andra trevligheter att fylla min lediga tid med tills det att nästa konsolgeneration har anlänt.