Sällan har ett spel varit så efterlängtat och samtidigt lanserats i ett sådant förfärligt skick som Cyberpunk 2077. Spelets släpptes i en så pass instabil och ofärdig form att det plockades bort från Playstation Store kort efter lanseringen i december förra året. Nu, mer än ett halvår senare, är Cyberpunk tillbaka i Sonys digitala spelbutik. Kruxet är att de miljontals spelare som använder bas-versionen av Playstation 4 kan komma att uppleva fortsatta problem med spelet. Playstation 4 Pro- och Playstation 5-spelare kommer få plattformens bästa möjliga version.

Utvecklarna CD Projekt Red passade även på att upplysa om den kommande next gen-versionen av Cyberpunk som kommer vara kostnadsfri för alla som äger spelet. Den nya versionen släpps under andra halvan av 2021.

LÄS VÅR RECENSION: Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 släpptes till Playstation 4, Xbox One, Google Stadia och PC den 10 december 2020. Endast sju dagar senare meddelade Sony att spelet tagits bort från Playstation Store. Spelet har funnits tillgängligt via Xbox Store sedan lansering, dock med en varning om prestandaproblem.