0 minuter lästid

Under fejk-E3 avslöjades spelet Skeleton Crew. Det såg väl småkul ut och sådär men anledningen varför jag talar om det idag är p.g.a. dess design. Jag har nämligen väldigt svårt för spel som ser ut så som Skeleton Crew gör. Förra året recenserade David Robbie Swifthand och det har exakt samma look. Många har problem med spel som ser ut som de vore ritade i Flash, jag har aldrig haft något större problem med det. Men detta däremot stryker mig mothårs.

Det har inte så mycket med hur karaktärerna ser ut i jämförelse med som hur deras lemmar är länkade. Det pågår någon obehaglig sprattelgubbefysik här som jag inte alls är förtjust i. Det ser billigt och smått onaturligt ut. Jag vill inte spela som en sprattelgubbe så länge det inte är ett faktiskt äventyr om en sprattelgubbe.