Ledtrådar hellre än silverfat

0 minuter lästid

När jag en kväll för ett tag sedan slog mig ned för att för första gången spela Myst insåg jag ganska snabbt att jag varken har tid eller tålamod längre för att klara ett sådant spel helt på egen hand. Men jag ville inte bara googla fram en walkthrough och hjärndött följa dess instruktioner. Då drog jag mig till minnes en gammal vän jag inte besökt på länge, nämligen Universal Hint System. Denna underbara sajt ger dig ledtrådar som är just så pass avslöjande som du själv väljer. Med dess hjälp kan du ge dig själv en liten knuff i rätt riktning, lagom för att lösa spelets gåtor, utan att för den sakens skull få allt serverat på silverfat. En stor rekommendation för den som likt mig själv älskar pusselspel men har ytterst få lediga timmar att avvara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *