Sommaren är kort, det mesta regnar bort, därför är det tur vi har saker att spela. Och sitter du dessutom på en Playstation Plus eller Xbox Live Gold-prenumeration kommer mängder med ytterliga titlar snart dyka in i backloggen utan extra kostnad.

Här är kommande månads Playstation Plus-spel:

  • Operation: Tango (endast gratis till Playstation 5) – tillgängligt från 1 juni till och med 5 juli.
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown – tillgängligt från 1 juni till och med 2 augusti.
  • Star Wars: Squadrons – tillgängligt från 1 juni till och med 5 juli.

LÄS RECENSIONEN: Star Wars: Squadrons

Operation: Tango beskrivs enklast som ett spionspel i aningen annorlunda co-op. I spelet kontrollerar den ena spelaren en agent och den andre en hacker. Med sina olika perspektiv och färdigheter behöver de båda samarbeta för att klara uppdraget. Operation: Tango kräver spel via nätet samt tillgång till en mikrofon. Vidare bjuds vi in till den erfarna fighting-serien genom Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown och till en galax långt, långt borta i och med Star Wars: Squadrons. Samtliga spel blir tillgängliga för prenumeranter den 1 juni. Detta skriver Playstation-bloggen.

På Xbox Live Gold-sidan ser det ut som följer:

  • The King’s Bird – tillgängligt från 1 juni till och med 30 juni.
  • Shadows: Awakening – tillgängligt från 16 juni till och 15 juli
  • NeoGeo Battle Coliseum – tillgängligt från 1 juni till och 15 juni.
  • Injustice: Gods Among Us – tillgängligt från 16 juni till och med 30 juni.

The King’s Bird är ett artistiskt plattformsspel medan Shadows: Awakening bjuder på utmanande demoniska strider. Vidare finner vi tidlös fighting tillsammans med ännu mer fighting… Fast med superkrafter. Samtliga spel är tillgängliga för prenumeranter antingen i början eller mitten av nästa månad.