Här på Player 1 tror vi på att inte överarbeta och slita ut våra kollegor, och när vi samtidigt och stundtals kritiserar spelindustrin för crunch så ska vi såklart inte vara sämre utan föregå med gott exempel. För såhär ligger det till…

Vi är helt ärligt ganska trötta efter en hektisk och aktiv vår, och E3 brukar bli stunden som tar den sista vitala musten ur oss så vi har beslutat att alla på redaktionen tar lite välförtjänt semesterledigt. Detta sker mellan den femte juli och andra augusti. Så vi är tillbaka med full kraft vecka 31! Observera också att vi säger ”med full kraft” för vi tar inte 100 procent ledigt, detta på begäran av flera medlemmar på redaktionen som gärna tar sig an några recensionsuppdrag då och då, och som ni kan se i Andreas sommarspecial så finns det en hel del godsaker att sätta tänderna i under juli. Så ni kan räkna med att se någon recension då och då men nyheter (med undantag för bamsenyheter), artiklar, essäer och Kortfattat kommer alla skrivas och sparas till augusti.

I höst kan ni se fram emot två specialer som vi jobbat väldigt länge på och vi är dessutom redo att berätta om våra nya redaktionsmedlemmar. Vill du också bli skribent hos oss? Då ska du definitivt spana in den här länken! . Men nu behöver vi som sagt vila och ladda batterierna likt en urladdad spelkontroll. För att läsa de recensioner vi publicerar under juli gör ni bäst i att följa oss på Facebook, Twitter eller Instagram. Även vår Discord är såklart öppen och aktiv under denna period för den som är diskussionssugen.

Tack alla ni som följt oss den första halvan av 2021, ta hand om er och så höres vi med nya friska tag, spel och skriverier i augusti.