Videos

En liten Halo Infinite-teaser så vi kan hålla oss till juli

343 Industries börjar närma sig att avslöja Halo Infinite ser det ut som, vilket är väntat då Microsofts Xbox Series X-event skall gå av stapeln i juli. Här förväntas Microsoft presentera Xbox Game Studios förstapartutbud där bl.a. Halo Infinite troligen demonstreras för första gången på riktigt. Fortsätt läsa En liten Halo Infinite-teaser så vi kan hålla oss till juli

Gameplay-premiär för Star Wars: Squadrons

Under gårdagens EA Play var det stora dragplåstret en djupdykning i det kommande pilotäventyret Star Wars: Squadrons, och vi blev knappast besvikna. Under en drygt fem minuter lång video fick vi se och höra mer om det kommande spelet. Bland annat vet vi nu att Squadrons kommer innehålla en kompakt kampanj såväl som olika spellägen för multiplayer. Dessutom fick vi höra att hela spelet är kompatibelt i VR, vilket säkerligen kommer locka många Star Wars-entusiaster som alltid velat kontrollera sin egen X-wing. Fortsätt läsa Gameplay-premiär för Star Wars: Squadrons

New Pokémon Snap kommer till Switch

Något som Nintendo- och Pokémon-spelare haft på sin önskelista länge är en uppföljaren till Nintendo 64-spelet Pokémon Snap. Hoppet har brunnit starkt och nu efter 20 år är Nintendo äntligen redo att ge oss vad vi vill ha. New Pokémon Snap kommer tillåta dig ta foton på allsköns pokémon på olika öar.

New Pokémon Snap har än så länge inget lanseringsdatum.

Ta till skyarna och rymden i Star Wars: Squadrons

Detta är avslöjandet av nästa stora Star Wars-spel från Electronic Arts. Det är för stunden bara en CGI-trailer men vi misstänker att vi får se gameplay under EA:s EA Play-event senare i veckan den 18 juni.

Star Wars: Squadrons lanseras på samtliga current gen-plattformar samt har VR-support på både Playstation 4 och PC med cross-play-support.  Spelet lanseras den andra oktober.