1 minuter lästid

Hej hallå!

Här kommer Player 1:s nya skribent: Hanna heter jag och är en 20 nånting som är bosatt i Linköping tillsammans med min sambo och två katter. Jag spenderar i princip all min fritid med näsan över en gryta eller framför en datorskärm (när jag inte behöver ge katterna min odelade uppmärksamhet). I grund och botten är jag en nörd, jag är nördig i mat, jag är nördig i brädspel och jag är nördig i digitala spel. Kan eventuellt ha en Harry Potter-tatuering också, men det låter jag förbli osagt. Men givet vilken sida jag nu skriver för så antar jag att intresset kanske ligger i digitala spel.

Spelandet har hängt med sedan barnsben, jag minns hur jag älskade Monsters Inc. och SSX på Playstation 2. Men gymnasiet blev en riktig rivstart för mitt liv som spelare och efter mitt första LAN var jag fast. Trots att jag ändå har spelat ett tag nu har jag fortfarande samma problem: jag är så otroligt dålig på spel. Alltså på riktigt, det spelar ingen roll hur många timmar jag lägger för fingrarna förstår inte alls hur de ska kombinera sig för att utföra rätt handlingar. Istället slutar det alltför ofta med att jag blir frustrerad och ger upp ungefär halvvägs genom tutorialen. Så hur upplever jag spel, när jag inte har tålamod eller skicklighet för dem? Jag baksätesspelar så klart! Mer nyfiken på hur jag känner inför att vara en baksätesspelare? Läs min artikel om det här.

Men hur hamnade jag här på Player 1 då? Jag har alltid älskat att skriva, och framförallt om spel. När jag pluggade smög jag in ämnet var jag än kunde (bland annat en tio sidor lång uppsats om samhällsstrukturen och interaktioner mellan spelare i World of Warcraft). Drömmen i framtiden är att jobba med spel på heltid, men jag har inte riktigt klurat ut hur jag ska göra det än.

Så vad har ni att vänta er av mig? Baksätesperspektiv, en massa åsikter, och prat om Sims och Animal Crossing!


mm
Hanna Johansson

Hanna är Linköpingsbon och baksätesspelaren som aldrig kommer glömma bort hur fantastiskt Sims 2 var. Livet går ut på spel, mat och katter, och hon är alltid på jakt efter nya co op-spel att testa relationen med sin sambo med!

All author posts