1 minuter lästid


Player 1 är en oberoende spelsajt som drivs av passion, intresse och ideella krafter. Hemsidan lanserades den 10 november 2017. Vi älskar spel i alla dess former och att diskutera mediet är en del av vår livsluft.

Det nyaste fotbollsspelet och säsongens mest omtalade skjutarspel kommer självfallet recenseras, men de hamnar vid sidan av texter om smala indiespel, banbrytande design, spelmusik och intervjuer med branschpersoner. För att inte tala om allas privata bloggar. Det var bara ett litet smakprov från vårt paket.

Nyheter är inget vi förmedlar såvida vi inte har något specifikt att säga om en dagsaktuell händelse. Vi försöker i största allmänhet undvika nyhet- och recensionshetsen, men kan vi utifrån våra resurser leverera spelrecensioner i tid kommer vi göra vårt bästa för att lyckas med detta, annars gäller mantrat ”tills det är klart och rätt”.

Vi analyserar, granskar och levererar tuff kritik när det behövs, men ser ännu hellre det positiva och belyser förbättringsmöjligheter istället för att förlora oss i den skepsis och negativitet som ofta omger spelbranschen.
Spel bör vara lika givande som de är kul och vi känner att detsamma gäller när man skriver om samma medium.

Player 1 är dock bara en grön sajt till utseendet för redaktionen drivs av bl.a. veteraner från Eurogamer.se, IGN Nordic och GAMEcore.se. Tillsammans har vi över 30 års gemensamma erfarenheter att skriva och ge spelkritik. Mer om varje enskild skribent kan du läsa här.

Välkommen till Player 1, Sveriges skönaste och grönaste spelsajt.

Copyright

Efterpublicering av vårt innehåll utan vårt godkännande är förbjudet. Allt material på Player 1 är skyddat upphovsrättslagen. Du får gärna citera oss men uppge alltid källa samt hyperlänk. Läs mer här.

Tack för att du läser. Följ oss gärna på Facebook och Twitter.