2 minuter lästid

MÖT PLAYER 1

Alexander Cederholm, chefredaktör / @Dogma_
40-årig malmöit som snart ägnat halva livet åt föreningsliv och spelkritik. Spelens världar eggar fantasin, och industrins händelser gläder och upprör, speldesign väcker tankar och dess roll i samhället engagerar. Denna bredd och eviga föränderlighet håller fascinationen stark än i dag.

 

Andreas Lennartsson, recensionsredaktör / @AndreasLennarts
Andreas är en musiklärare med ett brinnande intresse för spel i alla dess former. Han älskar omfattande, handlingsdrivna singleplayer-spel, gärna med inslag av en och annan rollspelsmekanik.

 

David Nylander, redaktör, korrektur
Hemmakär örebroare med en blomstrande kärlek till nostalgi och ett horn i sidan till särskrivning. Spelar mest för sig själv men tackar inte nej till ett trevligt partyspel i goda vänners lag. Eftersom han aldrig blev biten av en radioaktiv spindel, fick sitt brev från Hogwarts eller plockades upp av allas vår tidsresande favoritdoktor hoppas han att detta så småningom istället befaller hans dotter.

Andrea Söderberg, skribent, IT / @andreaborealis Andrea är en lite allround-nörd med en kärlek till både teknik och det fantastiska. Allt började med en Amiga 500, och med favoritspel som Final Fantasy X och Dragon Age så klappar hjärtat för fantasy-rollspel i synnerhet men spel i allmänhet. Hon bor i Stockholm med man, son och två möss, Lili & Susi.

 

Martin Eriksson, skribent / @albumpojken
Martin kämpar hårt med att stiga på online-rankingen i Splatoon och Street Fighter, men hittills har hans försök varit sorglustiga som bäst. Som fantasyförfattare bloggar han gärna om spelens berättelser. Försöker vara professionell när han skriver om spel, men nämner någon Persona, Mass Effect eller Portal får han något religiöst i blicken.

 

Josefin Wennergren, skribent / @DeevineLightsky
Josefins spelintresse började med en sliten C64 någon gång på 80-talet. Det intresset håller i sig än idag, dock har hon gjort sig av med C64:an sedan länge och spelar numera gärna snygga action-rollspel eller udda indie-spel, men undviker helst skräckspel då det ger henne mardrömmar i flera veckor.

 

Dante Enocson, skribent
Dante drömmer sig tillbaka till ett icke existerande förflutet och tänker för mycket på spel för att någonsin kunna njuta av dem. Mellan journaliststudierna och vinboxarna spelar han också en del spel, helst de man hittar i fyndkorgen; kraftigt rabatterade.

 

Svart/vit bild på Tobias KleinTobias Klein, skribent
På en soffa någonstans i Växjötrakten finns en liten spelnörd med en förkärlek för episka äventyr som han kan försvinna in i och inte återvända förrän 100 timmar senare. Tobias är nämligen väldigt dålig på att följa huvuduppdraget i ett spel och spelar gärna varenda litet sidouppdrag först. Detta kan både vara bra och dåligt, och ibland undrar Tobias sambo om han någonsin kommer att bli klar med ett spel.

Melody Crichlow, skribent
World of Warcraft-spelande konstnärssjäl med ett djupt intresse för spel som glömts bort och indietitlar. Teaterpedagog på dagtid och smyckestillverkare kvällstid, lajvare på heltid, och alltid sökande efter det spel som ser sämst ut men visar sig vara bäst.

 

Robin Molin, skribent
Född och uppvuxen i gnällbältets huvudstad, Örebro. Robin spenderar sin tid framför konsolen med spel som förhoppningsvis frammanar mardrömmar och utmanar. Spel som ihärdigt kämpar tillbaka roar och helst ska han skaka och tjuta när pärsen väl är över.

 

Douglas Lindberg, skribent
Douglas tittar på sport hela tiden, dels på arbetet, men också när han är ledig. Det är livets viktigaste sak, tydligen. Utöver det gillar han även spel i alla dess former, särskilt de som tillåter en att rollspela. Han är också husse till en alldeles för stor hund som alltid ställer sig framför TV:n.

 

Tack till våra tidigare redaktionskollegor

Andréas Göransson
Gustaf Jansson
Malin Granberg
Jonas Pettersson
Erik Hansson
Gabriel Eriksson Sahlin
Adrian Olsson
Pauline Engdahl
David Petersson
Niklas Alicki
Johan Solinger
Björn Kauppi
Oskar Bork
Hanna Johansson
Tobias Larsson