0 minuter lästid

Köpte The Outer Worlds härom veckan. Jag gillade inte det. Ska jag säga något mer? Alltså… jag köper en hel del spel vare sig ni vill tro det eller inte. Jag spelar en hel del spel skulle jag själv också säga, eller ’testar’ att spela åtminstone. Ibland känns det som att jag har en förbannelse som kastades över mig när jag var typ 27.

”DU SKOLA ICKE GILLA FLER SPEL NU”.

Det är antingen en förbannelse eller så är jag bokstavligt talat den petigaste människan som någonsin funnits. Ett av mina stora problem är att jag ofta ser potentialen hos spel, vad de hade kunnat vara om skaparna haft mer tid/pengar/whatever. Så jag blir ofta frustrerad över att upplevelsen känns hafsig eller ofokuserad. Har jag blivit för kräsen för mitt eget bästa?

Här kommer en fråga till er läsare istället: Gillar ni alla spel ni spelar eller accepterar ni dem bara för vad de är?