MÖT PLAYER 1

Alexander Cederholm, chefredaktör / @Dogma_
43-årig malmöit som ägnat halva livet åt föreningsliv och spelkritik. Spelens världar eggar fantasin, och industrins händelser gläder och upprör, speldesign väcker tankar och dess roll i samhället engagerar. Denna bredd och eviga föränderlighet håller fascinationen stark än i dag.

 

Andreas Lennartsson, recensionsredaktör / @AndreasLennarts
Andreas är en musiklärare med ett brinnande intresse för spel i alla dess former. Han älskar omfattande, handlingsdrivna singleplayer-spel, gärna med inslag av en och annan rollspelsmekanik.

 

 

Martin Eriksson, skribent
Martin kämpar hårt med att stiga på onlinerankingen i Splatoon och Street Fighter, men hittills har hans försök varit sorglustiga som bäst. Som fantasyförfattare bloggar han gärna om spelens berättelser. Försöker vara professionell när han skriver om spel, men nämner någon Persona, Mass Effect eller Portal får han något religiöst i blicken.

 

Svart/vit bild på Tobias KleinTobias Klein, skribent
På en soffa någonstans i Växjötrakten finns en liten spelnörd med en förkärlek för episka äventyr som han kan försvinna in i och inte återvända förrän 100 timmar senare. Tobias är nämligen väldigt dålig på att följa huvuduppdraget i ett spel och spelar gärna varenda litet sidouppdrag först. Detta kan både vara bra och dåligt, och ibland undrar Tobias sambo om han någonsin kommer att bli klar med ett spel.

 

Douglas Lindberg, skribent
Douglas tittar på sport hela tiden, dels på arbetet, men också när han är ledig. Det är livets viktigaste sak, tydligen. Utöver det gillar han även spel i alla dess former, särskilt de som tillåter en att rollspela. Han är också husse till en alldeles för stor hund som alltid ställer sig framför TV:n.

 

David Runebjörk, skribent
Musikutövande Nintendo-fantast. David brinner sedan barnsben för det anrika japanska företaget som gett oss Zelda, Mario, Metroid och Splatoon. Här listade i personlig prioriteringsordning. Även retro och indie, på vilken plattform som helst, ligger honom varmt om hjärtat. Är för övrigt är en nyfrälst D&D-amatör, och gammal snowboardåkare.

 

 

 

 

Tack till våra tidigare redaktionskollegor (2017-2024)

Andréas Göransson
Gustaf Jansson
Malin Granberg
Jonas Pettersson
Erik Hansson
Gabriel Eriksson Sahlin
Adrian Olsson
Pauline Engdahl
David Petersson
Niklas Alicki
Johan Solinger
Björn Kauppi
Oskar Bork
Hanna Johansson
Tobias Larsson
Andrea Söderberg
Dante Enocsson
Melody Crichlow
Robin Molin
Conny Andersson
Josefin Wennergren
Rickard Eklund
Kenny Nordgren
David Nylander