Det har varit relativt tyst kring uppföljaren till det zombiefierade parkouräventyret Dying Light, men snart verkar det bli ändring på det. Nyligen dök det upp ett inlägg på spelets officiella Twitter-konto med det tillhörande budskapet ”Dying 2 Know”, något som indikerar att mer information om Dying Light 2 är på ingång. I samband med detta trillade det även in paket hos världens olika spelsidor (vi på Player 1 fick också ett) med lite spännande grejer.

https://twitter.com/DyingLightGame/status/1396873630286446594?s=20

Vad som vid första anblick bara verkade vara ett par små affischer och en ficklampa skulle snabbt visa sig innehålla ett (mer eller mindre) dolt budskap. Genom att lysa med ficklampan på affischen kunde vi utläsa datumet 27 maj, tiden 21:00 samt länken till utvecklarna Techlands Twitch-kanal. Med andra ord kan vi räkna med att Dying Light 2 kommer visas upp på nytt under torsdagkvällen. Troligtvis får vi då även nyheter om spelets lanseringsdatum, något som i nuläget är oklart.

Vad som även är noterbart är att vi kan läsa ”Stay Human” under spelets logga. Textens placering antyder att det mycket väl kan vara spelets undertitel, även om det lika gärna kan vara en slogan. Det återstår att se.

https://youtu.be/JYVIi17NYv8