En säsong av Destiny 2 går mot sitt slut och nästa tar vid inom bara några dagar. Själv har jag verkligen diggat Season of Plunder och dess pirattema. Då jag enbart spelar som Titan är jag även väldigt nöjd med säsongsrustningen vi fick. Jag tycker att den har sett lite mesig ut till de andra klasserna. Det som har varit lite tufft med denna säsong är den otroliga grinding som krävts för att klara av alla säsongsutmaningar. Något som Bungie på gott och ont sänkte lagom till sista veckorna. Själv är jag lite kluven i det, jag tycker att spelare som spelar mycket skall belönas, men jag kan även förstå dem som kanske inte riktigt hinner lägga ner så mycket tid men ändå vill klara av alla utmaningar som krävdes för att kunna få titeln scallywag.

Att sista mellansekvensen med Saint-14 och Osiris har rört upp vissa bakåtsträvande spelare har nog ingen som är insatt i Destiny missat. Tänk att kärlek kan få folk att bli så upprörda. Men OMG vilket känslosamt slut. Så himla fint!

Jag hade dock gärna velat se mer av relikerna som vi har samlat ihop, och vad som hade kunnat göras av dem. Hade definitivt inte tänkt tanken att allt skulle sluta i en kopp te. Jag hade kanske förväntat mig ett supervapen eller liknande. Men jag klagar absolut inte på hur slutet blev, för jag tror att Bungie har en stark tanke bakom det hela. Kanske är det detta som leder oss fram till den nya klassen ”strand”? Hur som helst är jag väldigt nöjd, och det är gött att säsongen snart är slut, för jag känner att jag är färdig nu.

Nu ser vi fram emot säsong 19 och vad som komma skall där. Helst vill jag se mer av Eido, då hon verkligen har gjort en resa från att vara en relativt osynlig karaktär till att ha tagit över huvudrollen från Mithtraax. Och så får vi inte glömma att vi fick reda på The Drifters riktiga (tillfälliga) namn: Germaine. Inte riktigt vad jag hade väntat mig av en sådan badass snubbe som honom, så i fortsättningen kommer jag enbart att kalla honom Daddy Drifter – mycket mer passande. En dröm hade ju varit att få se mer av honom i S19, men jag tror tyvärr inte att vi kommer att få det, säsongen kommer nog att handla mer om ett visst kärlekspar och de nya minnena som dykt upp hos den ena parten. Min slutsats är denna, säsong 18 har varit den bästa sen splicer-säsongen 2021, och jag hoppas att framtiden blir lika spännande som Bungie har hintat om att den kommer att bli. Jag är så redo!

Eyes up, guardian!