Adrian Olsson är en Xbox-dyrkande spel- och serienörd som som nyligen fyllde 17-år, läser teknik första året på gymnasiet, älskar TV-spel och hockey. Mer än så behövs egentligen inte. Men bara för er skull så tar jag den lite längre versionen.

Uppväxt i Filipstad, i närheten av Värmlands huvudstad (Karlstad), där de flesta spelköpen har ägt rum. En resa till Karlstad betydde oftast ett nytt spel så jag följde såklart med dit så fort chansen gavs.  Trots en stor familj var det jag som fick mest TV-tid med mitt kära Playstation 2, förutom när min mor skulle se Våra bästa år varenda, eviga dag. Jag spelade det mesta, det var inte alltför sällan jag hittade något alldeles för svårt spel som ledde till sena spelkvällar med min far. Mitt tydligaste spelminne från barndomen är utan tvekan när jag spelade Need for Speed Carbon med min pappa tills klockan var 02:00. Båda var lika insugna i spelet, ingen av oss kunde sluta spela.

ALEXANDER ÅTERSKAPAR SITT LIV I SIMS 4: Att leva det faktiska livet i Sim’s 4

Sitter jag inte i min kära fåtölj och spelar följer jag antingen ishockeylaget i mitt hjärta, Leksands IF eller tittar på någon serie. Skola två dagar i veckan, resten fixar jag hemma. Vilket lämnar en hel del tid till spel samt skriverier.

När det kommer till spel är jag väldigt öppensinnad. Oavsett om det är vanliga rollspel, japanska rollspel, linjära berättelsespel såsom Wolfenstein-serien eller något sportspel med någon form av karriärläge spelar jag det mesta som ser bra ut.

Det var lite kort om mig, på återseende!