Hejsan!

Jag heter Rickard och är nyss fyllda 40 år. Jag har i över halva mitt liv jobbat på en biograf i Alingsås som jag numera driver åt Sveriges näst största kedja. På fritiden sitter jag alltför ofta vid datorn. Twitch är mitt lilla hangout. Antingen tittar jag på andra eller så spelar jag själv. Min stora last i livet är Apex. Jag har på senare tid även börjat IRL-streama, allt från MC-resor till Hot Tub, och har även ett alter ego på Twitch där jag leker DJ vissa helger.

Jag har tidigare skrivit åt andra sajter såsom DVDforum, Smartson och slutligen Filmfenix innan jag landade här. Jag har saknat att skriva på sistone så jag sökte lyckan och blev tipsad om Player 1 som passar mig kanon. Även om jag skulle vilja skriva lite mer om prylar är spel nog det intresse som tar störst tid i mitt liv.

Texterna kommer variera i längd. Jag är inte den bästa på att skriva långa texter, utan jag går ofta rakt på sak. Jag har inte heller några problem att testa och skriva om spel som ligger utanför min komfortzon. Om jag sen gillar dem är en annan fråga, och något ni kan se prov på i min första recension här på sidan när jag lägger förrädiskt gulliga Tunic under luppen. Jag tycker ofta att det är kul att testa på lite udda titlar, även om de ofta inte är till mitt tycke.

På grund av min ålder har jag nog samlat på mig de flesta konsolerna: allt från Pong, Commodore och Amiga till senaste Playstation 4. Mitt hjärta klappar dock som starkast för min älskade PC. Virtual Reality är också något jag tycker är underhållande och något jag skrev mycket om tidigare. Har en Quest 2 som jag tycker är ett oerhört kraftfullt VR-verktyg till en låg kostnad. VR är något som jag tror kommer finnas i de flesta hem framöver. Bara ge det lite tid; det är oundvikligt.

Jag hör gärna vad ni tycker om de spel jag skriver om. Kom in på Player 1:s Discord och tjöta om ni känner för’t!

Vi hörs!

//Rickard aka SwedishRick