Då har vi kommit till vägs ände! Alexander och Samuel satte sig ner en hel dag för att tala om händelserna och framförallt spelen vi såg under E3 2018. Vi har nu nått fram till den sista delen av en fyra program lång podcast-serie där varje avsnitt är en lättsmält timme av spelprat där de två går igenom samtliga presskonferenser och spelen däri. I detta avsnitt diskuteras PC Gaming Show, Nintendo, saknade spel och allt annat däremellan.

MISSADE DU AVSNITT 3? LYSSNA HÄR: Den stora E3-podden 2018 – avsnitt 3

PC Gaming Show överraskade i år med ett stort utbud av spännande titlar så vi börjar programmet med att diskutera höjdpunkterna därifrån innan vi sen kastar oss in i Nintendo-visningen eller skall vi kalla den Super Smash Bros. Ultimate-visningen? Efteråt sätter upp efterlysningsaffischer och pratar bl.a. kort om Mega Man 11.

Musiken vi använder till vårt intro är från artisten TheFatRat.

Eftersom Player 1 för stunden inte har ett existerande podcast-konto på iTunes går det inte att finna showen där. Till vidare får ni lyssna här eller använda denna länk för att ladda hem en MP3-version av programmet. Det gör ni genom att föra in denna länk på föregående hemsida.