0 minuter lästid

Jag spelar tv-spel väldigt, väldigt långsamt. Detta har resulterat i en skämshög å det grövsta och bara på min Playstation 4 har jag MINST 15 ospelade spel. Det händer att jag sätter mig ner, startar konsolen och bläddrar igenom titel efter titel. Klumpen i magen blir bara större och större och tillslut stänger jag, slår över till Netflix och kikar på något lättsmält istället.

Kan för mycket spel ge ångest? Jag skulle nästan skriva under på det. Att ha flera titlar, som är över 20 timmar styck, är inte hållbart. Och därför har jag avlagt ett löfte – innan jag köper något mer spel, eller en ny konsol, ska högen betas av. Om det så tar mig ett år.

Har du en skämshög som kväver dig?


mm
Andréas Göransson

Andréas har varit med och drivit en mängd olika spelsajter under åren. Ursprungligen från Skåne, men importerad till västkusten, och brinner för de flesta genres. Förutom sportspel i stil med Fifa och NHL, om man ska vara noga.

All author posts

Privacy Preference Center