Det här är inte bara mitt första blogginlägg på Player 1, det är också vår presentationstext. Att kalla stunden för nervös är därför en smärre underdrift.

”Vad är det här för sajt då?”, tänker du kanske.

Player 1 grundades officiellt i somras av veteraner inom spelmedia. Vi är ett litet gäng, med personligheter från Eurogamer.se och POW, som helt enkelt kände att vi vill göra något roligt tillsammans. Vårt mål spikades till att skapa en ”mysig och genuin” sida där vi fick chansen att ventilera av oss. Många som skriver här på sidan, inklusive undertecknad, frilansar med andra projekt vid sidan av och Player 1 blir en slags komplettering, kalla det samlingspunkt, för åsikter, heta debatter och kanske även lite trams.

Vi kommer att publicera recensioner, listor, ha små teman, blogga, reflektera. Lättsmält underhållning kommer blandas med djupdykande analyser till en början i alla fall. Därefter kommer vi så småningom att bredda vårt utbud med annat. Vi har massvis av idéer och antagligen något du kommer att gilla.

Materialet på sidan är en blandning av nytt och texter vi skrivit innan, på andra ställen. Jag hoppas du gillar paketeringen och följer oss på vår resa. Gilla oss gärna på Facebook och följ oss på Twitter.

För att göra en presentation kort; Välkommen till Player 1!