Jag har delgrundat och varit en del av spelföreningen MEGA i Malmö i nu över 15 år. Det är en förening som fokuserar sig på dator-spel och TV-spelsverksamhet av olika slag och en gång om året inträffar föreningen mest populära evenemang Winter-een-mas då medlemmar som grupp försöker klara så många spel som möjligt under 72 timmar.

Vi har en massiv lista med över tusen klarade spel. Är ett spel på listan är det registrerat som klarat och kan inte spelas igen och detta håller evenemanget fräscht och ständigt uppdaterat.  Förra året klarade vi som grupp lite över 100 spel och vi får se hur det går i år. Evenemanget sker i Spelens hus på Nobelvägen 145 i Malmö och alla som vill är välkomna dit, men det kräver årsmedlemskap i föreningen som ligger på 50 kronor om du är under 18 och 150 kronor om du är över 18 år. Det är ett event som är mysigt, inte för stort och proppat med trevliga och sociala spelnördar.

MEGAs Winter-een-mas-livestream börjar 14:00 idag!

Den största anledningen att jag skriver om detta här på Player 1 är att jag traditionellt är värd på MEGAs Winter-een-mas-stream där vi bjuder in besökarna från stora rummet att spela sina spel live på stream. Det kan vara allt från retro till spelen som släpptes under året som gick. Vi välkomna våra läsare att följa helgens stream om ni vill se smakprov av diverse spel, heja fram våra framsteg ett spel i taget och om ni bara allmänt vill följa de konversationer som jag och min medvärd Henrik för med deltagarna medan vi tar oss igenom ett spel i taget. Skriv till oss, ställ frågor om spelen eller dela med er era åsikter om spelen ifråga. Det blir kul!

Watch live video from SverokTV on www.twitch.tv