Hej på er!

Jag har nyligen fått möjligheten av ingå som en av skribenterna här på Player 1. Därför tänkte jag nu använda mitt premiärinlägg här på bloggen som ett sätt att presentera mig själv.

Mitt namn är Andreas och jag är härstammar i grunden från en liten byort utanför småländska Vetlanda fast nu bor och verkar jag i Växjö. Jag brukar hävda att jag har tre stora intresset i livet: musik, ishockey och (troligen det största av dem alla) spel. Min egen spelhistoria tar avstamp i Nintendo 64 med tillhörande Super Mario 64 och rör sig framåt i form av mestadels diverse singleplayer-upplevelser.

LÄS MER: Sukten efter en uppföljare till L.A. Noire

Några av mina absolut favoritspel genom tiderna inkluderar Fable, The Elder Scrolls V: Skyrim, Batman: Arkham Asylum och Assassin’s Creed 2. Jag har aldrig varit särskilt mycket för flerspelarlägen, åtminstone inte när spelare ställs mot varandra. Om det beror på min korta stubin eller min tvivelaktiga skicklighet inom vissa genrer vet jag inte.

Min bakgrund i och intresse kring musik gör även att spelmusik är något som fascinerar mig oerhört mycket. Musik används på ett helt annat sätt i interaktiv media än exempelvis i filmer och serier vilket gör hantverket än mer imponerande.

Det var lite kort om mig. I och med mitt tillskott till Player 1 hoppas jag kunna bidra med intressanta diskussioner och spekulationer utifrån mina intressen och kunskaper. Jag tycker det ska bli hur kul som helst, vilket jag hoppas kunna förmedla till er läsare också.

Allt gott,
/Andreas