Lystring, kära Player 1-läsare och -följare! Ni har väl inte missat att vi har en ny Discord-server?

Det händer en del grejer bakom kulisserna på Player 1 just nu! En version 4.0 hägrar vid horisonten och lanseras förhoppningsvis längre fram under hösten. Exakt vad denna nya sajt kommer erbjuda får ni veta i sinom tid, men som en direkt effekt av detta har vi valt att starta en ny Discord-server som redan puttrat igång.

Vi har som bekant redan en server, men den har vi av olika anledningar tvingats lämna bakom oss. Det faller sig därför naturligt att vi börjar om på ny kula med en helt ny server med ett tydligare spelfokus. Vi ser hemskt gärna att ni slår oss följe där. Allt ni behöver göra är att följa länken nedan!

— HOPPA IN OCH HÄNG MED OSS GENOM ATT KLICKA HÄR —

Just ikväll passar det dessutom alldeles utmärkt för nya besökare att ansluta sig. Vi kommer nämligen ha ett gemensamt kollkalas (watch party) för att titta på kvällens Nintendo Direct där vi bl.a. kommer bjudas på en första trailer på Super Mario-filmen. Streamen drar igång kl 22.05 svensk tid. Det är bara att hoppa in på servern via länken och sen leta upp kanalen ”nintendo-direct-mario-film”. Hoppas vi hörs där!