Under veckan hörde Samuel Stenberg av sig till mig och sa att han hade tid och ville göra gästinhopp på Player 1. Vem kan klandra honom? Det finns ingen period som spekritikerfingrarna kliar mer än under E3. Så jag kan glatt meddela att vi får förstärkning av Samuel med vår E3-bevakning. Räkna med reflektioner och analyser från honom då det är hans specialitet. Om saker går riktigt väl under veckan och tiden finns har vi dessutom en extra överraskning åt er i slutet av veckan.

LÄS MER: Schema för årets E3-presskonferenser och vår E3-hubb

Vem är Samuel Stenberg? Samuel är den spelkritikerkollega jag arbetat med längst under mina snart 18 år som spelkritiker. Samuel har nästan lika mycket erfarenhet som mig och har agerat både nyhetsredaktör och redaktör genom åren. Vi har jobbat ihop på spelsidan GAMEcore.se i nära tio år, han ledde och producerade sidans nyhetspodcast Puls 5-6 i år och han har övervakat otaliga E3 genom åren. Han drev även spelsidan POW med mig i några år. Utöver sin mångaåriga spelskribentbakgrund är Samuel både språkvetare och språkkonsult.

Jag kan inte föreställa mig en bättre förstärkning under den stundande E3-veckan. Vi hoppas ni både skall märka och uppskatta Samuels inhopp på redaktionen under veckan.