Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Condemned Criminal origins när man är i ett rum med mannequin dockor och desto mer man kollar runt med sin lilla ficklampa i rummet, desto närmre rör sig dockorna mot dig.
/August Henning Makrill

Jag är ju jäkligt feg av mig, så det krävs inte så mycket. Men den sektionen i Arkham Asylum där man ska samla blomextrakt i Killer Crocs lya är något som ger mig rysningar än idag..
/Andreas Lennartsson

 

Upplägg för veckans fråga:

Denna vecka släpps äntligen den hett eftertraktade uppföljaren i en av spelvärldens underligaste spelserier, nämligen Kingdom Hearts 3. Den unika blandningen av Disney-karaktärer och bekanta ansikten från bland annat Final Fantasy-serien är lika konstig som den är underbar. I den senaste upplagan av Kingdom Hearts tillåts vi slå följe med en rad bekanta såväl som nya ansikten från Disneys fantasifulla värld. Dessa karaktärer har uppenbarligen potential till att bjuda in till intressant spelmekanik såväl som fängslande berättelser, vare sig det sker i samspel med andra eller helt på egen hand. Så med inspiration från Kingdom Hearts bjuder vi in er i att fantisera kring vilken figur från Disneys världar som hade utgjort en engagerande protagonist och varför. Därmed lyder veckans fråga:

Vilken Disney-karaktär hade du helst kontrollerat i ett spel?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!