Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Crazy Taxi-taxin! Det är inte under några omständigheter realistisk körning men både kul och tajt!
/Erik Sörman

Vill minnas att det fanns en flygande motorcykel med raketgevär i Saints Row The Third. Den var rätt fantastisk. Annars gillade jag faktiskt Batmobilen från Arkham Knight. Älskade de sekvenserna!
/Andreas Lennartsson

 

Upplägg för veckans fråga:

I slutet av veckan släpps remaken av Resident Evil 2. Det nu över 20 år gamla spelet skall få en ny chans att skina och introducera sig för en ny generation spelare. Det skall bli intressant och se hur Capcom tweak:at upplevelsen för att bibehålla skräcken och spänningen i det väldigt omtyckta spelet även efter så lång tid. Av den anledningen tycker jag vi fokuserar oss på just skräck och att bli skrämd i spel den här veckan. Det finns spel som vill skrämma  oss medvetet så som Silent Hill och Dead Space men sen finns det spel som omedvetet skrämt oss genom åren också. Oavsett, vilket form av skräck du vill berätta om vill vi höra om det. Därmed lyder veckans fråga:

Vad är det mest skrämmande du varit med om i ett spel? Vad hände och i vilket spel hände det?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!