Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Ellie (The Last of Us) och Atreus (God of War) 😀
/David

John Marston och Bonnie från första Red Dead. Tyckte alltid de hade så fin kemi ihop!
/Andreas Lennartsson

Upplägg för veckans fråga:

Den här veckan skeppar Bandai Namco Ace Combat 7: Skies Unknown vilket fick mig att fundera över fordon i spel. Det finns spel där vi stundtals sätter oss i fordon och för under ett ögonblick ges nya kontroller att handskas med, och sen finns de spelen där man helt sonika är ett fordon hela tiden. Jag vill fokusera mig på kör/flygkänsla i veckans fråga. Visst kan vissa fordon se coola och helt fantastiska ut men det hjälper oftast inget om känslan att styra är fel. Känslan kan också bero på väldigt olika saker beroende på vad det är för fordon vi talar om. En mech skall inte upplevas snabb och smidig (enligt mig), samma gäller ett stort slagskepp men kurvtagning skall däremot sitta som en smäck i ett bilspel. Därmed lyder veckans fråga:

Vilket fordon, litet som stort, i spel tycker du känns bäst att styra? Vilket fordon ger dig ”rätt” känsla när du manövrerar det?

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!