Att kunna uppleva något som liknar Star Treks berömda holodeck är nog något som de flesta nördar drömt om, och när vi nu snart är inne på 2018 så finns det ett gäng med konsumentvänliga lösningar på marknaden. Tittar man dessutom bortom horisonten så skymtar ännu fler och framför allt mindre sladdbundna varianter för datorer och konsoler. För mig personligen är fortfarande det största bekymret den låga upplösningen som dagens teknik presterar, vilket medför att man lätt blir snurrig och bilden blir helt enkelt aldrig skarp nog. Det sägs att man måste komma upp i runt 12.000×12.000 pixlar för att det problemet ska lösa sig, då den nuvarande standarden ligger på runt 2500×1400 är det en bit kvar.

LÄS MER: Här är allt vi vet om Playstation 5

Men redan idag är VR en väldigt häftig upplevelse eller vad tycker ni?

Veckans fråga

Vilken är din bästa VR-upplevelse hittills eller om du inte har testat, vad har hindrat dig? Hur långt borta tror du att vi är från en lösning som kan lura oss att tro att det är äkta, åtminstone visuellt?

Det går utmärkt att svara här nedanför eller inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!

Veckans fråga v.47.
Veckans fråga v.48.