MÖT PLAYER 1

Alexander Cederholm, chefredaktör / @Dogma_
42-årig malmöit som snart ägnat halva livet åt föreningsliv och spelkritik. Spelens världar eggar fantasin, och industrins händelser gläder och upprör, speldesign väcker tankar och dess roll i samhället engagerar. Denna bredd och eviga föränderlighet håller fascinationen stark än i dag.

 
 

Andreas Lennartsson, recensionsredaktör / @AndreasLennarts
Andreas är en musiklärare med ett brinnande intresse för spel i alla dess former. Han älskar omfattande, handlingsdrivna singleplayer-spel, gärna med inslag av en och annan rollspelsmekanik.

 
 

David Nylander, redaktör, korrektur
Hemmakär örebroare med en blomstrande kärlek till nostalgi och ett horn i sidan till särskrivning. Spelar mest för sig själv men tackar inte nej till ett trevligt partyspel i goda vänners lag. Eftersom han aldrig blev biten av en radioaktiv spindel, fick sitt brev från Hogwarts eller plockades upp av allas vår tidsresande favoritdoktor hoppas han att detta så småningom istället befaller någon av hans båda barn.

 

Martin Eriksson, skribent
Martin kämpar hårt med att stiga på onlinerankingen i Splatoon och Street Fighter, men hittills har hans försök varit sorglustiga som bäst. Som fantasyförfattare bloggar han gärna om spelens berättelser. Försöker vara professionell när han skriver om spel, men nämner någon Persona, Mass Effect eller Portal får han något religiöst i blicken.

 

Svart/vit bild på Tobias KleinTobias Klein, skribent
På en soffa någonstans i Växjötrakten finns en liten spelnörd med en förkärlek för episka äventyr som han kan försvinna in i och inte återvända förrän 100 timmar senare. Tobias är nämligen väldigt dålig på att följa huvuduppdraget i ett spel och spelar gärna varenda litet sidouppdrag först. Detta kan både vara bra och dåligt, och ibland undrar Tobias sambo om han någonsin kommer att bli klar med ett spel.

 

Douglas Lindberg, skribent
Douglas tittar på sport hela tiden, dels på arbetet, men också när han är ledig. Det är livets viktigaste sak, tydligen. Utöver det gillar han även spel i alla dess former, särskilt de som tillåter en att rollspela. Han är också husse till en alldeles för stor hund som alltid ställer sig framför TV:n.

 

Rickard Eklund, skribent
Denna 40-åring hittar ni allt som oftast på Twitch. Antingen sitter jag bara och tjötar med andra eller så streamar jag själv. Spel 80%, IRL 10%, Hottub 5%, DJ 5%. Vem behöver TV när man har Twitch?

 
 

Kenny Nordgren, skribent
Hårdrockande filmnörd med stort fotbolls- och matintresse som härstammar från skogarna i gränslandet av Västergötland och Värmland. Hävdar att han har spelat TV-spel minst en gång i veckan sedan hans far satte en NES-kontroll i händerna på honom någon gång under -92. Är relativt allround när det kommer till genre, men har under det senaste decenniet spenderar extremt många timmar i onlinedelen av spel som Battlefield, Red Dead Redemption 2 och NHL.

 

Tack till våra tidigare redaktionskollegor

Andréas Göransson
Gustaf Jansson
Malin Granberg
Jonas Pettersson
Erik Hansson
Gabriel Eriksson Sahlin
Adrian Olsson
Pauline Engdahl
David Petersson
Niklas Alicki
Johan Solinger
Björn Kauppi
Oskar Bork
Hanna Johansson
Tobias Larsson
Andrea Söderberg
Dante Enocsson
Melody Crichlow
Robin Molin
Conny Andersson
Josefin Wennergren