När det är E3-tider är det också podcast-tider! Därför doppar Player 1 för första gången sen vi öppnade tårna i podcast-inspelning för att utförligt kunna tänka och tycka till om årets E3-mässa. Välkomna till den stora E3-podden! Alexander och veckans gästskribent Samuel satte sig ner en hel dag för att tala om händelserna och framförallt spelen vi såg under E3 2018.

Detta är första delen av en fyra program lång podcast-serie där varje avsnitt är en lättsmält timme av spelprat där de två går igenom samtliga presskonferenser och spelen däri. Vi trodde vi skulle hinna med fler ämnen i premiäravsnittet men i detta avsnitt ligger allt fokus på Microsofts presskonferens eftersom de hade så jäkla mycket att visa upp.

MER OM E3: 2018 var året då PC Gaming Show fann formen

Vi pratar utförligt om framtiden för Halo, Gears och Forza och lägger även krut på de studioinköp Microsoft avslöjade under veckan. Utöver detta diskuteras den uppsjö spel som presenterades under Xbox-presentationen.

Musiken vi använder till vårt intro är från artisten TheFatRat.

Eftersom Player 1 för stunden inte har ett existerande podcast-konto på iTunes går det inte att finna showen där. Till vidare får ni lyssna här eller använda denna länk för att ladda hem en MP3-version av programmet.