E3 är över. Länge leve E3. Men trots att redaktionen på Player 1 jobbat övertid i en intensiv vecka har vi fortfarande mer att säga om E3 och spelen vi såg och hörde om. Chefredaktör Alexander Cederholm tar med sin redaktörskollega Andreas Lennartsson på en flera episoder lång podcast-resa fylld med längre och kortare diskussioner om spel, ämnen och utmärkelser. Nu har vi nått seriens sista episod. Vi knyter ihop den här proppfyllda säcken med några riktiga bjässar till spel. Är det möjligt att snacka om Cyberpunk 2077, Watch Dogs Legion och Final Fantasy VII Remake på loppet av en timme? Absolut inte! Därmed är vårt avslutande program lite längre än vanligt. Mycket nöje!

Vi hade hemskt gärna sett feedback från våra lyssnare om vår podcast-framtid som vi lyfter i programmets slut. Vi vill höra era förslag om vad ni vill ha utav en framtida Player 1-podcast. Vad vill ni lyssna på? Vi är idel öra.

LYSSNA PÅ TREDJE AVSNITTET: Den stora E3-podden 2019 – del 03

Vad som diskuteras: I detta program lyfter vi lite blandade E3-ämnen så som Elden Ring, att Double Fine nu ägs av Microsoft och två Super Smash Bros-avslöjanden. De längre spelkonversationerna handlar om Final Fantasy VII Remake, Watch Dogs Legion, Cyberpunk 2077 och Cristales. De kortare snackisarna tar upp Carrion, Phantasy Star Online 2, Panzer Dragoon, Blair Witch, Psychonauts 2, Deathloop och Devolver Bootleg.

Musik i intro och outro: TheFatRat – Unity

Ni hittar Player 1 presenterar på: RadioPublic, Breaker, PocketCasts, Overcast, Podbean, Stitcher, Google Podcast, Apple Podcast och Anchor.

Vår podcast ”Player 1 presenterar” finns nu nästan överallt men vi det även som ett mål att få den publicerad på Spotify. Via Anchor kan vi även hålla mer direkt kontakt med er genom att se likes och ni kan till och med skicka in ljudmeddelanden till oss.