E3 är över. Länge leve E3. Men trots att redaktionen på Player 1 jobbat övertid i en intensiv vecka har vi fortfarande mer att säga om E3 och spelen vi såg och hörde om. Chefredaktör Alexander Cederholm tar med sin redaktörskollega Andreas Lennartsson på en flera episoder lång podcast-resa fylld med längre och kortare diskussioner om spel, ämnen och utmärkelser. I det här gången är det David Nylanders tur att gästa podden.

LYSSNA PÅ ANDRA AVSNITTET: Den stora E3-podden 2019 – del 01

Vad som diskuteras: CGI-trailers och scendemos som inte lyckades representera sitt spel. Vi har längre konversationer om Animal Crossing: New Horizons, Det nya Zelda-spelet, Battletoads och Trials of Mana medan vi håller kortare snack om The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Mosaic, Contra Rogue Corps, Astral Chain, Gods & Monsters och Dragon Quest Builders 2.

Musik i intro och outro: TheFatRat – Unity

Ni hittar Player 1 presenterar på: RadioPublic, Breaker, PocketCasts, Overcast Stitcher, Google Podcast, Apple Podcast och Anchor.

Vår podcast ”Player 1 presenterar” finns nu nästan överallt men vi det även som ett mål att få den publicerad på Spotify. Via Anchor kan vi även hålla mer direkt kontakt med er genom att se likes och ni kan till och med skicka in ljudmeddelanden till oss.