E3 är över. Länge leve E3. Men trots att redaktionen på Player 1 jobbat övertid i en intensiv vecka har vi fortfarande mer att säga om E3 och spelen vi såg och hörde om. Chefredaktör Alexander Cederholm tar med sin redaktörskollega Andreas Lennartsson på en flera episoder lång podcast-resa fylld med längre och kortare diskussioner om spel, ämnen och utmärkelser. I det här avsnittet får vi dessutom besök av Josefin på redaktionen.

LYSSNA PÅ FÖRSTA AVSNITTET: Den stora E3-podden 2019 – del 01

Vad som diskuteras: Scenhändelser på E3, Fallout 76, Spiritfarer, Marvel’s Avengers, The Outer Worlds, Maneater, Ghostwire: Tokyo, Planet Zoo, Midnight Ghosthunt, Micrsoft Flight Simulator och Ori and the Will of the Wisps.

Musik i intro och outro: TheFatRat – Unity

Ni hittar Player 1 presenterar på: RadioPublic, Breaker, PocketCasts, Stitcher, Google Podcast och Anchor.

Men vi har registrerat vår podcast ”Player 1 presenterar” för att även publiceras på Spotify och Apple Podcast. Det kommer ta lite olika tid för dem att bli godkända så håll till godo med spelaren ovanför eller tjänsterna/apparna vi redan nämnt. Via Anchor kan vi även hålla mer direkt kontakt med er genom att se likes och ni kan till och med skicka in ljudmeddelanden till oss.