Kära Skyrim,
På söndag fyller du 7 år. Det är inte klokt hur fort tiden flyger förbi. Jag minns så tydligt när vi kom hem för första gången och jag satte in dig i mitt gamla Xbox 360. Jag spelade som magiker och hade klarat av huvudhandlingen innan nivå 18. En mindre dödssynd enligt mitt nuvarande jag, att inte utforskade allt du har att erbjuda. Vi har haft många roliga och fina stunder ihop. Du hjälpte mig lära känna nya människor genom att förse oss med en värld som bjöd på många utmaningar och äventyr. Du vidgade mitt intresse för spelmusik när du var i centrum under en musikvetenskaplig uppgift vid universitetet. Du fick till och med min kära sambo att inse hur kul spel kan vara, och var även med på ett hörn när jag bestämde mig för att fria.

Sedan den där fredagen för snart 7 år sedan har du antagit flera olika skepnader. Många påstår att det är farbror Todd som behöver mer pengar. Men jag tror bara det är en naturlig process i takt med att man blir äldre. Förutom några mindre skönhetsingrepp har du gjort insatser för att bli mer mobil och till och med försökt ta över självaste verkligheten. Och medan jag uppskattar dina försök att vara fortsatt intressant och innovativ kommer du alltid förbli en gammal äventyrare med en pil i knät i mina ögon.

LÄS MER: Varför jag föredrar att köpa mina spel digitalt

Med detta sagt vill jag egentligen bara önska dig en fin födelsedag med så många sweetrolls och osthjul du mäktar med. Glöm inte att akta dig för Alduin, gå inte in i några affärer efter stängning och var snäll mot Lydia. Och vem vet? När det är dags för dig att fylla jämnt kanske du till och med fått ett nytt syskon. Men oroa dig inte, jag kommer alltid ha tid för nya äventyr med dig.

Ha den äran, Skyrim.