Sent under torsdagskvällen körde Playstation igång senaste avsnittet av sitt nyhetsprogram State of Play, och det var ett visst spel som fick lite extra uppmärksamhet. Här är allt som visades under programmet:

  • Det hela inleddes med en ny trailer från Subnautica: Below Zero och avslöjandet av en ordentlig Playstation 5-version av det första Subnautica från 2019. Om du dessutom äger spelet sedan tidigare till Playstation 4 kommer du kunna uppgradera till den nya versionen utan extra kostnad. Subnautica: Below Zero släpps den 14 maj.
  • Vidare fick vi veta att det massivt populära Among Us tydligen inte finns ute till Playstation ännu, för det kommer lanseras till både Playstation 4 och Playstation 5 under 2021. Den här versionen kommer dessutom innehålla ett gäng läckra Ratchet & Clank-inspirerade skins.
  • Veckans State of Play varade i drygt 22 minuter och sisådär 19 av dem tillägnades det kommande Ratchet & Clank: Rift Apart. Vi bjöds på en rejäl genomgång av spelets bägge huvudkaraktärer Ratchet och Rivet, stridssystem, bandesign, berättelse och mycket mer. Ratchet & Clank: Rift Apart släpps endast till Playstation 5 den 11 juni.