Douglas Lindberg är mitt namn och jag är ny skribent här på Player 1. Trevligt att råkas vid!

Min ålder är 27 och sedan två år tillbaka är jag återigen bosatt i Uppsala tillsammans med min sambo och hund. (En Golden Retriever på snart tre år som heter Bosse, jag bara antog att ni ville veta). Jag jobbar som grafikoperatör inom TV-branschen, vilket jag gjort nu under snart fem år. Arbetet går ut på att skriva namnskyltar, fylla i statistik och sedan skicka ut det i bild under framförallt sportsändningar. Så nästa gång någon lägger namn på Zlatan Ibrahimovic så kan det vara jag som gjort det.

På min fritid umgås jag med familj och vänner men utöver det blir det också en hel del sport och spel som är mina stora hobbys i livet. Jag är relativt introvert som person så min energi samlas framför en bra match eller en spännande upplevelse. När det kommer till spel så gillar jag det mesta men rollspel är nog det jag slukar mest. Även sport- och racingspel är en stor del i mitt liv då jag alltid blandar mina upplevelser i till exempel World of Warcraft och Mass Effect med race i Formula 1 eller home runs i MLB The Show.

Jag har täckt spel i olika kapacitet i ungefär tio år nu. Det började på Skillpoint innan skutan styrde mig mot både IGN och Loading. De två senaste åren har jag poddat för Öppna världar. Det har varit kul och lärorikt men jag har saknat det skrivna ordet. Jag har längtat efter att sitta och pussla ihop en text om det senaste spelet på marknaden eller en krönika om varför spel behövs. Därför ska jag försöka pröva och bredda mina vingar på Player 1.

Jag vill bidra med nyfikenhet kring mediet som vi alla älskar. Jag vill skriva recensioner som berör och inte bara staplar upp fakta om vad X-knappen gör. Jag vill utveckla mig själv och jag hoppas ni vill läsa mina texter. Nu ska denna presentation avslutas innan det blir för pretentiöst, så hej, tack och förlåt!

Framtiden blir kul. Nu kör vi. Puss!