Såhär långt kan ni höra våra röster via hemsidan, med hjälp av vår Facebook-sida såväl som vårt Twitter-konto. Nu tar Player 1 nästa steg mot total världsdominans (typ) när vi blåser liv i vårt gamla Instagram-konto som samlat damm alldeles för länge. Vi är en väldigt personlig och kärleksfull spelsida i överlag, vilket vi såklart vill ska genomsyra alla våra medier. Instagram-kontot kommer därför ha en extra betoning  just på de olika personligheterna som finns på redaktionen.

MER FRAMTIDSPLANER: Player 1 blir en ettåring

Med hjälp av ett gemensamt engagemang kommer profilen fyllas av dagliga bilder från vår vardag, men med en uppenbar koppling till spel. Det kan bli allt från snygga screenshots och spelomslag till läs- och köptips samt ukulele-covers på Super Mario-temat. Varje redaktionmedlems personlighet avgör vad kontot bjuder på varje vecka. Instagram-kontot skall i högsta grad ses som ett komplement till det som sker på sidan.

Var kan ni hitta allt detta nu då? Jo, kontot går under namnet @playerone_se. Släng iväg en sökning i appen och leta efter den gröna loggan så är du hemma. Vi är supertaggade på att inleda den här typen av kommunikation, lite mer visuell sådan, med er läsare, och vi hoppas ni känner likadant.

Vi ses på Instagram!