Hej jag heter Josefin Wennergren och är gamer.

Det kanske inte bästa raggningsrepliken direkt, men en bra början när det kommer till att presentera sig själv på en spelsida. För det är precis vad jag är, en Gamer.

Mitt spelintresse började när jag var runt 7-8 år och min pappa kom hem med en Commodore 64 ( bandarversionen) och jag fick testa Bubble Bobble och Space Invaders för första gången.  Där och då började min kärlek till spel, och den håller i sig än idag. Jag spelar mestadels på Playstation, men ibland slinker det in något spel på telefonen för omväxlings skull. Jag är ganska spridd i min spelsmak, men är inget större fan av sportspel. Favoritspelen är just nu Uncharted och Fallout (ser fram emot Fallout 76 nu i höst, Bethesda, gör mig inte besviken!) Jag gillar även udda japanska spel typ Katamari Damacy och Catherine, men kan inte sova på flera veckor efter att jag spelat skräckspel.

Förutom att spela lägger jag min tid på min avkomma, mina hästar och träning. Jag bor i Alingsås och är sambo med en icke-gamer, har efter åtta år ännu inte lyckats omvända honom helt, men jag jobbar outtröttligt på det fortfarande.

Det ska bli så roligt att skriva för Player 1 och jag hoppas att ni kommer att gilla det ni får läsa från mig.