För många år sen hade jag tappat det lite intresse för spelandet, jag hade tröttnat försiktigt på de spelen jag hade, men hade inte råd att köpa några nya. Spelandet låg verkligen på is, tills en dag då en fantastisk vän gav mig en låda med (brända) spel, för på den tiden gjorde man så (ajabaja).

Jag bläddrade igenom lådan och hittade Kingdom Hearts, ett typ Disney-spel-spel. För mig som alltid älskat allt som hade med Disney att göra såg det riktigt mysigt ut. Och jag fullkomligt ÄLSKADE det. Skulle gissa på att jag spelade igenom det i alla fall 5–6 gånger på raken, bara för att inte missa något. Jag var totalt depp varje gång det var slut och jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv. Samma vän upplyste mig då om att det faktiskt fanns en del två i Kingdom Hearts-sagan, och kom hem till mig och lämnade även detta spel. För mig som gillade karaktärerna Sora, Kairi och Riku var det ett kärt återseende. Det var som att träffa några vänner man inte sett på länge. Även tvåan spelades igenom många gånger både med och utan guidebok. När det andra kapitlet var över väntade jag ivrigt på trean. Det kändes som att det nog skulle dyka upp ganska snart, för det var ju inte så långt mellan releasen av ettan och tvåan, bara tre år. Det kändes som om det var dags för en trea, kanske lagom till Playstation 3 släpptes ryktades det.

Dum och hoppfull som jag var så lät det ju helt logiskt i min hjärna. Samma dag som PS3 släpptes i Sverige hängde jag på låset utanför en stor elektronikkedja för att inhandla min nya konsol. Dock insåg jag snabbt att jag kanske behövde ha en ny TV också, då jag bara hade en gammal tjock-TV på typ inga tum alls.  Sagt och gjort, TV och konsol inhandlades och jag åkte hem, svinnöjd och vrålfattig. Nu var det bara att vänta på att Kingdom Hearts 3 skulle släppas.  Detta var alltså i mars 2007. Trean kommer nu, i slutet av januari 2019. Väntan blev en aning längre än beräknat.

Så från och med den 29/1 kommer jag sätta telefonen på tyst läge, hänga upp en ”Var god stör ej”-skylt på dörren och inte att vara kontaktbar på några dagar. Vi ses på andra sidan Kingdom Hearts 3.

P.S Har ni inte hört det fina soundtracket till Kingdom Hearts så kolla in klippet här nedan.