Efter många månaders förberedelse och experimenterande har jag äntligen nöjet att presentera en ny fräsch version av Player 1. Vi har gett sajten en ny look. Den är fortfarande lika grön och skön men detaljer har ändrats och avdelningar har blivit mer eleganta. Menyn har flyttat på sig fullständigt och jag hoppas den nya sajten belyser mina kollegors arbete bättre.

Men vid sidan av det rent kosmetiska gömmer det sig faktiskt en del små nyheter. Vi använder nu Disqus för kommentarer av spamskäl och för att det är enklare att se om någon för dialog med en på sidan. Vi har ett nyhetsbrev som vi introducerar på lördag (så prenumerera redan idag!), en plats för små tankar (Kortfattat) och både lanseringslistan och redaktionsfavoriterna har getts betydligt mer spelrum. Det är också lätt att glömma de som arbetar på sidan, den är trots allt byggd så vi skall kunna sköta den effektivare i framtiden vilket i längden är positivt för dig som läsare.

Och om allt går som det är tänkt har vi poddradio-premiär på torsdag med en helt ny spelpodd som jag är värd för. Så ja, nu är det äntligen dags. Det är dags att Player 1 börjar podda på allvar. Det är dags att ni hör våra röster. Det är dags att ni lär känna oss på redaktionen lite mer.

För att få en fullständig genomgång om vad som är nytt på sidan rekommenderar jag er att kolla på videon nedanför där jag går igenom vad som är nytt och ändrat på sidan i mer detalj.

Att driva en spelsida är en ständigt föränderlig uppgift. Man måste både för besökarnas och sin egen skull förnya sig så saker känns fräscht igen. Det var vår tur nu att skjuta in lite ny klorofyll i Sveriges grönaste och skönaste spelsajt! Jag hoppas ni kommer tycka om vad vi har gjort och vad vi har i beredskap för er. Tack.