Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Före vi går över till veckans fråga skall vi först lyssna på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Vilket varumärke vill du se få ett kart-spel?

Harry Potter! Bara för att! Det hade säkert varit asdåligt, men jag hade spelat sönder det ändå!
/Johan Andreas Peppar Malmlöf, Facebook

Smash Kart. Som Mario Kart, fast med mer crossovers än tidigare. Både F-Zero och Excitebike-banorna i Mario Kart 8 tillhörde bland de roligaste. Jag vill egentligen att mer DLC ska släppas till MK8. Om det är för likt vad som redan existerar så säger jag Resident Evil Kart med miljöer och karaktärer från spelen. Tänk dig att Nemesis och Jill Valentine jagar varandra genom Salazars slott i små kartbilar, det hade varit kul!
/Sebastian Boqvist Bäckman, Facebook

Steamworld hade kunnat bli bra.
/David Petersson, redaktionen

E3-speldrömmar

Upplägg för veckans fråga:

Ni har säkert märkt hur E3-böljorna redan skvalpat in på land. Våra fötter börjar bli våta av E3-droppar. Förra veckan kände vi verkligen av att E3 närmar sig då vissa utgivare försiktigt börjat ta bladet från mun om sina spel. Death Stranding fick ett releasedatum och trailer medan Call of Duty: Modern Warfare blev officiellt. Vi hör till med viskningar om ett nytt Baldur’s Gate. Senare i veckan väntar mer information om Pokémon Sword/Shield och det lär inte vara de enda avslöjandena som kommer ploppa upp i veckan. Vi stålsätter oss för en tilltagande mängd nyheter.

Tiden före E3 är också tiden då det är dags att drömma om framtiden. Veckan före E3 är allt möjligt. Då sätter bara fantasin gränserna. Visst kan man visa återhållsam men var är det roliga i det?  På redaktionen kommer vi publicera våra tankar senare i veckan i en stigande i sannolikhetsgrad döpt till ”troliga”, ”möjliga” och ”vilda drömmar”. Ni är också välkomna att använda detta format om även ni vill spekulera mer realistiskt. Vi tänkte även bjuda in er i vårt forum igen för mer spekulerande. Var först med att skapa ett ämne att tala om! Men i Veckans fråga vill vi framförallt se er drömma mycket, och drömma vilt! Därmed lyder veckans fråga:

Vad vill du se under årets E3-vecka? Ingen dröm är för osannolik.

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!