Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

LÄS OM ETT VARMT STÄLLE: Det kontrastrika Super Mario Sunshine

varmt

Upplägg för veckans fråga:

Huga! Sommarvärmen har slagit till med full kraft! Vindar är inte längre sköna kalla brisar utan upplevs mer som någon slagit på en varm hårfön och riktat den mot mitt ansikte. Kläder börjar klibba mot ryggen och inget plagg kan vara för tunt. Det är med andra ord sommar och därför kändes det som veckan ämne kunde gå lite hand i hand med vad som sker i vår verklighet just nu.

Låt oss tala om varma platser i spel. Det har ingen betydelse om det är Isle Delfinos tropiska temperaturer eller bubblande magma från någon av spelvärldens otaliga lava- och eldvärldar. Jag vill höra om de varma platser som du minns extra mycket från de många TV-spel-timmar du upplevt i ditt liv. Därmed lyder veckans fråga:

Vilken varm plats i spel ligger dig extra varmt om hjärtat? Berätta hemskt gärna varför.

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!