Player 1 drivs av entusiastiska volontära krafter, men trots detta gör vi ändå vårt bästa för att vecka ut och vecka in leverera nya skrifter varje dag. Under 2018 har vi gett er över 600 skrivna alster och vi kunde inte vara mer stolta. Men det betyder också att vi förtjänar lite lugn och ro, för ibland måste man veta var man skall dra gränsen. Någon gång måste man prioritera vila. Det är inte bara mobiler som behöver ladda sina batterier. Trötta skribenter har liknande behov.

Därför har vi på Player 1 beslutat att ta juledigt från arbetet på sidan mellan den 24 december och den 6 januari. Vi är alltså tillbaka igen måndagen den 7 januari för att reflektera på året som gick, spelen som släpptes, presentera våra personliga spelfavoriter och sen göra oss redo för spelåret 2019.

Det enda som fortfarande kommer att uppdateras är Facebook och Instagram. På Instagram fortsätter vi introducera fler medarbetare (jag tar över kontot nästa vecka!) och på Facebook länkar vi till läsvärt innehåll och startar lite diskussioner.

På självaste hemsidan slutar det komma uppdateringar idag, detta är i själva verket årets sista uppdatering. Däremot kommer vi lägga upp rullande löp på startsidan som visar årets mest läsvärda texter och samlar årets Veckans spelmelodier. Så vill ni ha något att läsa och samtidigt få tips vad vi erbjuder om ni anslöt er sent är det ett lysande tillfälle att läsa ikapp och se vad Player 1-redaktionen går för och är kapabla att göra i 2019. För nästa år får våra texter dessutom sällskap av podradio.

Om vi skulle be om en julklapp i år vore det att ni visar uppskattning för det ni läst igenom att lämna en kommentar här på sidan. Gillade ni det? Väckte det tanke? Skriv och berätta! De betyder allt för oss. Ni anar inte vilket värde vi sätter på er feedback, beröm och vilja att vilja diskutera spel med oss.

Julstängt

Jag vill tacka mina redaktörer Niklas, David och Andreas för årets insatser. Jag är en väldigt lycklig chefredaktör med såna engagerade och drivna redaktörer.

Och självklart glömmer jag inte våra skribenter där vi hittar Malin, Pauline, Gabriel, Josefin, David och sidans krönikör-mästare Martin som prånglat ut texter under året.

Jag passar även på att tacka forna kollegor för den tid vi arbetat ihop. Jag hoppas ni alla fick något ut av att vara en del av Player 1.

Med alla dessa tack ur vägen önskar nu jag och redaktionen på Player 1 alla läsare en riktig god jul, ett gott nytt år och så hörs vi igen i 2019!