Player 1 drivs av entusiastiska volontära krafter, men trots detta gör vi ändå vårt bästa för att vecka ut och vecka in leverera nya skrifter varje dag. I november detta år fyllde Player 1 två hela år och vi har sen dess gett er över 1000 skrivna alster, en poddradio och en ombyggd hemsida, och vi kunde inte vara mer stolta. Men det betyder också att vi förtjänar lite lugn och ro, för ibland måste man veta var man skall dra gränsen. Någon gång måste man prioritera vila. Det är inte bara mobiler som behöver ladda sina batterier. Trötta skribenter har liknande behov.

Därför har vi på Player 1 besluat att ta juledigt från arbetet på sidan mellan den 23 december och den 5 januari. Vi är alltså tillbaka igen måndagen den 6 januari för att reflektera på inte bara året som gick utan hela decenniet, och presentera våra personliga spelfavoriter mellan 2010 och 2019. Sen är vi redo för spelåret 2020. Vi kommer inleda året med en färsk lanseringslista vid sidan av alla dessa bäst från decenniet-artiklar. Det finns en del att se fram emot.

Det enda som fortfarande kommer att uppdateras är sociala medier och Instagram. På Instagram fortsätter vi rotera ansvaret mellan veckorna och på Twitter och facebook försöker vi länk vi till läsvärt innehåll och startar lite diskussioner.På självaste hemsidan slutar det komma uppdateringar idag, detta är i själva verket årets sista uppdatering. 

Om vi skulle be om en julklapp i år vore det att ni visar uppskattning för det ni läst igenom att lämna en kommentar här på sidan. Gillade ni det? Väckte det tanke? Skriv och berätta! De betyder allt för oss. Ni anar inte vilket värde vi sätter på er feedback, beröm och vilja att vilja diskutera spel med oss.

Jag vill tacka mina redaktörer Niklas, David och Andreas för årets insatser. Jag fortsätter vara är en väldigt lycklig chefredaktör med såna engagerade och drivna redaktörer.

Och självklart glömmer jag inte våra skribenter där vi hittar Josefin, Martin, Andrea, Adrian, Dante som prånglat ut texter under året. För att inte glömma David som i år axlade ansvaret som korrekturläsare.

Jag passar även på att tacka forna kollegor för den tid vi arbetat ihop. Jag hoppas ni alla fick något ut av att vara en del av Player 1.

Ett nytt spännande årtionde väntar oss, och det inleds starkt då hela två nya konsoler kommer ha sett dagens ljus vid den här tidpunkten nästa år. Spännande tider stundar. Nu önskar jag och redaktionen på Player 1 alla läsare en riktig god jul, ett gott nytt år och så hörs vi igen i 2020!