Nu när Player 1 haft sin ettårsdag återupplivar vi ”Veckans fråga”. Veckans fråga kommer i överlag denna gång fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Men före vi presenterar veckans fråga tittar vi på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Vilket är ditt favorit-tempel i Zelda-serien?

Stone tower temple i Majoras mask. Bra musik, häftig miniboss, bra twist, utnyttjande av många olika kunskaper för att lösa pussel och inte bara ”templets item”.
/Juna Henriksson, Facebook

Djupt förtjust i Snowhead i Majora’s Mask. Lagom svårt, lagom många aha-upplevelser och en riktigt snygg design med den stora pelaren i mitten av rummet. Det enda tråkiga är att Goht är en rätt kass boss.
/Pontus Kjellberg, Facebook

Lägger min röst på Spirit Temple från OoT. Allt som har att göra med tidsresor får toppbetyg av mig direkt.
/David Nylander, Player 1-redaktionen

Räknas dungeons också (Ja, det gör dom reds anm.)? Det finns få saker i Zelda som känns lika äckligt och overkligt som insidan av Jabu-Jabu.
/Sebastian Boqvist Bäckman, Facebook

Julpryl

Upplägg för veckans fråga:

Det lackar mot jul. För att vi skall orka med 2019 har redaktionen på Player 1 bestämt sig för att gå i ide under två veckor, med start på julafton. Ni kommer bara höra från oss via sociala medier eftersom vi liksom er själva vill fira jul och koppla. I mitt hem är det redan julstämning. Ljusslingor ringlar sig runt mina utställningsskåp med spel, min partner har två julklädda pokémon (Pikachu och Evee) som vaktar TV:n och en härligt pixlig pärlplatte-gran med superstjärna i topp smyckar en golvhögtalare. Det är juligt och det är speligt.

Som nörd vill man såklart att ens intresse färgar av sig även på julutsmyckningen. Därmed lyder veckans fråga:

Äger du någon spelrelaterad julpryl? Julgranskula? Kläder? Prydnad? Imponera extra mycket på oss med ett foto!

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar eller lägger upp ett foto. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!