Massor av sköna bilar. En fantastisk öppen spelvärld i form av den brittiska landsbygden. Mängder av belöningar som leder till ännu mer skoj. Forza Horizon 4 är spelet som det är svårt att tröttna på. För det innehåller så otroligt mycket spännande innehåll. Varje vecka läggs veckouppdrag och veckomästerskap upp som det tar tre till fem timmar att klara (med massor av härliga belöningar som resultat förstås), du kan kämpa dig uppför rankingen i de tre olika online-äventyren och det är ett spel där det är otroligt lätt att hitta på dina egna uppdrag och dina egna äventyr. Varför inte bli spelets drift-kung, lacka en bil så den blir ditt eget konstverk eller skapa ditt helt egna race som andra spelare kan ta del av?

Kritiken mot Forza Horizon 4 har framför allt fokuserat på att spelet är alldeles för likt Forza Horizon 3; att det i stort sätt bara är samma spel i en ny kostym. Och visst, det finns massor av likheter mellan spelen. Det är ingen tvekan om att de tillhör samma spelserie. Men när man hoppar fram och tillbaka mellan spelen, så ser man genast alla de förbättringar som gjorts till fyran, inte minst när det gäller onlineupplevelsen med andra spelare. Små förbättringar som gör en stor skillnad för den övergripande spelupplevelsen. Och Forza Horizon 4 är i högst grad ett levande spel; det fortsätter att förbättras, även ett år efter premiären. I våras hade vi en text på gång om de tio saker som fortfarande behövde förbättras i Forza Horizon 4. Men innan vi hann publicera texten hade spelmakarna redan åtgärdat åtta av de tio sakerna på listan.

Sedan premiären har vi fått två trevliga expansioner, i form av en stormig ö och en dal som rymmer en racingtokig Lego-värld. Lägg till en sanslös mängd massa nytt (gratis) innehåll och (nästan) inga mikrotransaktioner och du får ett spel som alltid känns välkomnande och inbjudande, mitt i vår tids rätt kalla, pengahungriga service-spel-värld. Är du sugen på att veta mera om ett av tidernas mest färggranna, trivsamma och belönande spel så bjuder vår Forza Horizon 4-special på allt du behöver veta om spelet.