0 minuter lästid

Jag har haft ögonen på Concrete Genie sen det först avslöjades under Paris Games Week i 2017. Sen dess har det varit lite tyst kring det. Det har aldrig fått inta scen på E3 men igår kväll under Playstations första State of Play-stream visade man en helt ny trailer. Den visar inte så mycket nytt men det får mig att fundera kring att Pixelopus spelprojekt växt ifrån sin ursprungliga vision och att Sony Interactive Entertainment och Worldwide Studios backar upp studions vision mer helhjärtat och vill se till att det är en kvalitetstitel till Playstation 4 kommande höst.

Det har alltid sett ut att ha potential och med ett lanseringsdatum denna höst känns det som SIE ger studion ytterligare tid att färdigställa och finputsa Concrete Genie.


mm
Alexander Cederholm

40-årig Malmöit som snart ägnat halva livet åt föreningsliv och spelkritik. Spelens världar eggar fantasin, industrins händelser gläder och upprör, speldesign väcker tankar och dess roll i samhället engagerar. Denna bredd och eviga föränderlighet håller fascinationen stark än i dag.

All author posts

Privacy Preference Center