Jag är 60% vatten på ben vid namn Dante Enocson. Jag drömmer mig mestadels tillbaka till ett icke existerande förflutet och tänker för mycket på spel för att någonsin kunna njuta av dem. Mellan journaliststudierna och vinboxarna spelar jag också en del spel, helst de man hittar i fyndkorgen; kraftigt rabatterade.

Jag är en köttfarkost på 29 vårar, 29 jordsnurr, 29 överlevda år. Jag kan spela A Link to the Past utan att titta (antagligen, jag har inte testat) och spelar inte spel för utmaningen utan för en stark berättelse eller bara roliga gameplay-element. Är förmodligen lika kär i Arkham-serien som Breath of the Wild. Ge mig ett sandlådespel så kommer jag plocka upp varenda collectible vare sig jag tycker det är roligt eller inte. Ge mig en walking simulator så kommer jag trycka på allt, läsa allt, utforska varenda kvadratcentimeter av kartan.

Otippat nog är Call of Duty-serien den enda där jag har klarat alla (!) spelen på högsta svårighetsgraden. Konstigt för en serie som spelas bäst på lättaste, så att Rambo-upplevelsen har så få avbrott som möjligt.

Ser fram emot att få tala och recensera lite nya spel och utöka min komfortzon här på Player 1.