När sportlov och familjeaktivitet sätter stopp för skrivandet får man komma tillbaka bättre och starkare. Veckans Forzday handlar om vinst, lycka och avslut!

Vinst och lycka, ja. De senaste två veckorna har det hänt en del på Forzafronten. Börjar med SFC som fortsätter att växa, hur kul är inte det!? Första omgången av SFC:s Måndagsliga var det 11 deltagare, i måndags var vi 19 spelare. Inte bara det, poänglistans 24 platser är snart fulla och vi får snart stänga portarna för säsongen, bara tre platser kvar. Det var bara den första omgången som alla anmälda deltog så det brukar finnas ströplatser för enskilda events om man är intresserad.
Även SFC:s sida här på Playerone.se genomgår en uppgradering för att bli mer lättanvänd och samtidigt som den släpps kommer vi släppa en stor nyhet för SFC!

Teaser:

Nog om SFC, när jag började med Forzday satte jag upp massa löjliga mål och milstolpar som jag tänkte sikta mot. Det tog någon vecka, sen skippade jag dem och körde för att ha roligt, umgås och få träningen på köpet. Det tycks ha gett resultat, under dessa två veckor har jag fått min första förstaplats i både private och open lobby. Det tog ungefär 100 timmar, men nu är det gjort och det känns riktigt roligt. Jag vann till och med över Master Chief, inte illa.

… och avslut. Ja, detta blir min sista Forzday, hela tanken var ju som sagt att bli bättre och nu har jag gjort min vinst = avsluta på topp! Jag kommer lägga min skrivenergi på andra ämnen än Forza framöver. SFC kommer dock utvecklas mer och mer, så missa inte att besöka playerone.se/sfc inom kort för att se den uppdaterade hemsidan!

Ciao!