Ny sajt, nya äventyr! Eftersom vi på redaktionen nu har möjlighet att skapa blogginlägg så kan jag berätta om mig själv med mer än 140 tecken (eller 280 antar jag att det blir nu… Det första ni kan få veta om mig är att jag inte är ett stort fan av den nya Twitteruppdateringen).

Jag heter Pauline, och ni som tidigare läste artiklar på Eurogamer.se kanske känner igen mig därifrån. Jag studerar just nu narrativ design med inriktning mot spel (eller Game Writing som det egentligen heter men som vi helst inte vill kalla det), vilket leder till en hel del skrivande när man också räknar in denna sajt. Jag har cosplayat sedan 2012, jag jobbar en del med voice acting, och emellanåt streamar jag på Twitch – allra främst Overwatch, vilket är ett spel som jag inte lyckats slita mig ifrån ända sedan betan släpptes, hur arg jag än blir när jag spelar det.

Det är omöjligt för mig att välja ett enda favoritspel då det finns många som ligger mig varmt om hjärtat, men ett par exempel på spel jag älskar är Mass Effect, Dragon Age, The Cat Lady, Oxenfree, The Walking Dead – och många fler men jag måste hålla mig i skinnet och sluta där innan jag listar halva mitt Steambibliotek. Jag älskar däremot skräckspel, speciellt de som klassas som psykologisk skräck. Varför vet jag inte.

Utöver det så har jag blandad smak när det kommer till allt möjligt, jag tycker att tatueringar är supercoola (jag har ett antal själv och fler ska det bli), choklad är nog det godaste som finns enligt min åsikt, i framtiden vill jag köpa en bårbil bara så att jag kan göra om den till bilen i klassiska Ghostbusters, och jag är fortfarande i sjunde himlen efter att jag såg Gorillaz live för några dagar sedan.

Det ska bli superkul att få skriva för Player 1, och jag hoppas att ni som läser kommer att ha det minst lika trevligt!

(I sense a pattern.)