Varje vecka ställer vi en fråga till våra läsare som de kan besvara här, på Facebook, Twitter eller Instagram. Veckans fråga kommer i överlag fokusera sig på personliga spelupplevelser, anekdoter, komiska ideér och åsikter snarare än ”heta takes” om aktuella händelser. Vi tänkte det kunde vara ett kul sätt för er OCH oss att lära känna varandra.

Före vi går över till veckans fråga skall vi först lyssna på förra veckans svar när vi ställde frågan:

Vem är spelvärldens mest otäcka Cronenberg?

Jag måste nog påstå att blobben i Inside här nedanför ligger väldigt bra till. Capcom har ju också varit ruskigt duktiga på slemmiga och muterade köttväsen.
/Alexander Cederholm, Player 1

Alltså, svårt att välja mellan Las Plagas från Resident Evil 4 och Big Daddies från BioShock..
/Andrea Söderberg, Player 1

Upplägg för veckans fråga:

När ryktena går att ett nytt Grand Theft Auto är på väg att avtäckas spekuleras det alltid vilt om huvudrollen i spelet – och då pratar jag naturligtvis om vilken stad spelet ska utspela sig i. För det är ju staden i GTA-spelen som är den stora stjärnan. Vi har fått uppleva städer som Liberty City (New York City, ) Vice City (Miami), Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) och Las Venturas (Las Vegas). Men vi har faktiskt en gång i tiden även tagit oss utanför Amerikans gränser i form av den brittiska huvudstaden i Grand Theft Auto: London.

Låt oss leka med tanken att Grand Theft Auto VI utspelar sig utanför Amerikans gränser – vilken icke-amerikansk stad tycker du vore bästa för spelet att utspela sig i? Kanske Rio de Janeiro eller São Paulo – där Max Payne 3 utspelade sig, eller varför inte Shanghai, eller vad sägs om ett Grand Theft Auto: Göteborg?

Vilken icke-amerikansk stad tycker du att det skulle vara roligast att leka rövare i? Bonuspoäng om du kan hitta på ett eget namn till staden!

Tanken är även att vi samlar de bästa svaren i nästa veckas fråga. Chansen att bli citerad i nästa veckas artikel stiger avsevärt om man motiverar sitt svar. Det går utmärkt att svara här nedanför eller i inläggen som länkar till frågan på både Facebook och Twitter. Vi läser alla svar!